Tag: lëvizjeve

Mjekimi alternativ i spondilozës

25/04/2019

Zakonisht boshti kurrizorë pëson ndryshime dhe lëndime me rastin e lëvizjeve jo të duhura, bartjes së ndonjë peshe të rëndë, kilogramëve të tepërt, pozitës së ... Read More

Në Uashington u debatua për lëvizjet për pavarësi: A është Kosova një histori suksesi?

08/04/2019

Kosova është një shembull suksesi, megjithëse ende jo i plotë, i lëvizjeve për pavarësi. Kështu u tha në një diskutim në Qendrën për Studime Strategjike ... Read More

Pas lëvizjeve provokuese në klipin e Getit, shikojeni si e quan Klaudia reperin

02/04/2019

Pas lëvizjeve provokuese në klipin e Getit, shikojeni si e quan Klaudia reperin Getoar Selimi dje publikoi këngën e re, në klipin e së cilës ... Read More

Eksperti shqiptar: Ndërtesat e para viteve ’90 dhe urat në Shqipëri janë të rrezikuarat nga tërmetet

16/08/2018

Ndërtesat e ndërtuara përpara viteve ’90 nuk janë të sigurta ndaj lëvizjeve sizmiologjike. Tragjedia e Xhenovës ka alarmuar ekspertët shqiptarë se edhe ndërtimet e kësaj ... Read More