Tag: leximin

Këto gjëra përfiton truri juaj nga leximi i librave

04/08/2019

Është koha kur njerëzit leximin e vetëm që e bëjnë është një ndër artikujt që gjejnë nëpër internet, dhe leximi i librave është bërë shumë ... Read More

Kuvend, miratohen në lexim të tretë ligjet e pa dekretuara nga Ivanov

27/03/2019

Kuvendi miratoi leximin e tretë të ligjeve të cilat nuk u dekretuan nga presidenti Gjorgje Ivanov. Ligji për Agjencinë Teknike Operative, Ligji për komunikime elektronike, ... Read More

Komisioni për Sistem Politik miratoi leximin e dytë të ndryshimeve në Kodin Penal

27/12/2018

27 Dhjetor 2018 / 15:36 Komisioni për Sistem Politik miratoi leximin e dytë të ndryshimeve në Kodin Penal. Edhe pse shumë u përfol për ndryshime ... Read More

“27 prilli”, lexohen SMS porositë e Sashko Kocevskit

16/11/2018

Edhe sot seanca gjyqësore për ngjarjet e 27 prillit të përgjakshëm po vazhdo me leximin e sms porosive. Sot po lexohet sms porositë e Sashko ... Read More

Seanca e 27 Prillit vazhdon me leximin e SMS porosive

15/11/2018

15 Nëntor 2018 / 11:21 Seanca e sotme për 27 prillin e përgjakshëm vazhdon me leximin e sms porosive. Sot do të lexohen sms porositë ... Read More

Në Gjykatën Penale do të lexohen mesazhet e të akuzuarve për ngjarjet e “27 Prillit”

13/11/2018

13 Nëntor 2018 / 10:41 Me leximin e SMS mesazheve, të cilat i kanë dërguar njëri-tjetrit të akuzuarit për “27 Prillin” duhet të vazhdoj seanca ... Read More

“Trajektorja”, u lexuan 103 SMS mes Janakieskit dhe Stavreskit

12/10/2018

12 Tetor 2018 / 13:09 Me leximin e raportit nga 31 maji të vitit 2017 me data bazë nga SMS mesazhe midis Mile Janakeskit dhe ... Read More

Kuvend, sot ritentim për të kaluar ligjin e gjuhëve

14/03/2018

14 March 2018 / 10:04 Kuvendi sot do të votojë leximin e tretë të ligjit për përdorimin e gjuhëve. Në koordinimin e djeshëm, partnerët e koalicionit ... Read More

Kuvend, nesër tentim i ri për Ligjin për përdorimin e gjuhëve

13/03/2018

13 March 2018 / 15:00 Kuvendi nesër do të votojë leximin e tretë të Ligjit për përdorimin e gjuhëve. Në koordinimin e sotëm, partnerët e ... Read More

Kuvend, dështon tentimi për të miratuar ligjin e gjuhëve

06/03/2018

6 March 2018 / 18:38 Dështojnë përpjekjet e Kuvendit për leximin e tretë të Ligjit për përdorimin e gjuhëve. Fillimisht seanca e caktuar për në ... Read More