Tag: liberalizimit

Kosovarët paguajnë miliona euro çdo vit për viza Shengen

29/04/2019

Në pritje të liberalizimit të vizave, qytetarët e Kosovës vazhdojnë të shpenzojnë me miliona euro nga xhepi i tyre çdo vit për viza Shengen. Shifrat ... Read More

​Kocijançiç: Nuk ka ndryshim në regjimin e vizave për Shqipërinë

19/04/2019

Pas vendimit të Parlamentit holandez për të kërkuar një pezullim të regjimit të liberalizimit të vizave me Shqipërinë, nuk ka pasur asnjë njoftim të dërguar ... Read More

Rama: Nuk do të ketë rikthim vizash, vendimi i Holandës politik

18/04/2019

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot në Kuvend se, vendimi i parlamentit holandez për heqjen e liberalizimit të vizave për Shqipërinë, është një vendim thjesht dhe ... Read More

Fajon: Evropa po humb kredibilitetin ndërsa qytetarët e Kosovës shpresën

27/03/2019

Parlamenti Evropian ka diskutuar të mërkurën rreth liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës dhe në mesin e diskutimeve mes përfaqësuesve evropianë, ka pasur dallime ... Read More

Wieland: Disa qeveri të BE-së s’janë të bindura për liberalizimin e vizave për Kosovën

02/01/2019

Zëvendëspresidenti i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, tha se e mbështet Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave. Gjatë një konference të përbashkët për media me ... Read More