Tag: liberalizmit

Zgjedhjet në PE- rizgjedhet raportuesja për Kosovën, Tanja Fajon

27/05/2019

Eurodeputetja njëherësh raportuesja për Kosovën për çështjen e liberalizmit të vizave, Tanja Fajon, ka fituar një tjetër mandat në zgjedhjet e PE-së që përfunduan të ... Read More

Rexha: Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave i padrejtë

30/04/2019

Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave nuk është i drejtë dhe ka ndikim të drejtpërdrejtë në dobësimin e kredibilitetit të politikës së ... Read More

Dedaj përfshihet në debatin për vizat: Jo Lutë, LDK nuk mund ta sjell liberalizimin e vizave

20/05/2018

Pas akuzave të kryeministrit Haradinaj se LDK po punon kundër liberalizmit të vizave dhe kundërpërgjigjes së nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, në këtë debat është ... Read More