Tag: libra

Facebook synon ta lëshojë në përdorim kriptovalutën Libra në vitin 2020

22/09/2019

Facebook synon ta lëshoj në përdorim kriptovalutën Libra vitin e ardhshëm”, kështu i tha një ekzekutiv i kompanisë, gazetës zvicerane NZZ. Që kur kompania publikoi ... Read More

Libraria kineze me rafte të rrethuara nga shkallët (Foto)

31/01/2019

Duket si një bibliotekë që është marrë prej ëndrrave të dashamirësve të libra, ndërsa është sjellë në jetë Kinë, nëpërmjet një arkitekture moderne. Pasqyrat të ... Read More

Shkenca: 15 përfitimet që jua sjell leximi i përditshëm

29/01/2019

A e dini se fëmijëve të cilëve prindërit u lexojnë libra disa herë në javë shfaqin aftësi shumë më të mira të shkrim-leximit pas katër ... Read More

Ademi: Janë korrigjuar 22 libra për vitin e ri shkollor

31/08/2018

31 August 2018 / 12:47 Njëzet e dy libra të korrigjuar për vitin shkollor 2018/2019 do të dorëzojë Ministria e Arsimit dhe Shkencës nëpër shkollat. ... Read More