Tag: ligjvënësit

San Francisko ndalon përdorimin e teknologjive për njohjen e fytyrës

15/05/2019

Ligjvënësit në San Francisko kanë votuar për të ndaluar përdorimin e teknologjisë për njohjen e fytyrës. Ky është qyteti i parë amerikan që e miraton ... Read More

“Të ndjekim modelin e Holandës dhe Belgjikës”: Por, cili është modeli të cilit i referohet presidenti Thaçi?

10/08/2018

Natyra e vështirë e mosmarrëveshjes, që zgjat prej dekadash në Ballkan, po detyron ligjvënësit të marrin në konsideratë zgjidhje që komuniteti ndërkombëtar i ka shmangur ... Read More

A do të shkëmbejnë Kosova dhe Serbia territore? Një shikim në propozimin e fundit, nga “Newsweek”

09/08/2018

Natyra e vështirë e mosmarrëveshjes, që zgjat prej dekadash në Ballkan, po detyron ligjvënësit të marrin në konsideratë zgjidhje që komuniteti ndërkombëtar i ka shmangur ... Read More