Tag: limituar Askush

Aplikacioni i Google Maps për shmangien e dënimit për tejkalimin e shpejtësisë (Foto)

25/01/2019

Megjithatë, iu duhet ta respektoni ligjin dhe t’i bindeni rregullave për shpejtësinë e limituar. Askush nuk dëshiron të dënohet për tejkalim shpejtësie, teksa prodhuesit automobilistik ... Read More