Tag: linte

4 arsyet pse duhet të hani hurma tani që është sezoni

09/10/2019

E kemi ngrënë me kujdes nga frika se mos linte njolla, që për mamatë ishin të vështira për t’u hequr, por pa ditur se ç’vlera ... Read More

Ish-bashkëlojtari i Messit tregon se si ishte argjentinasi kur ishte i vogël

30/03/2019

 Lionel Messi ishte po aq mbresëlënës sa tani edhe kur ishte i vogël dhe i linte pas vetes lojtarët të tij edhe pse rrobat i ... Read More