Tag: lirisht

Shaban Osmani: Gabimet që bëjmë në palestër

29/02/2020

Lirisht mund të thuhet se është një nga kampionët dhe profesionistët e kësaj fushe, fitnesi dhe bodybilding-u kërkojnë shumë mund dhe sakrificë, por që Shaban ... Read More

Të stërvitni apo jo para se të flini gjumë?

23/04/2019

Shkencëtarët zviceranë rekomandojnë që lirisht mund të ushtroni edhe gjysmë ore para se të shkoni të flini gjumë Mos ushtroni para gjumi – është këshilla ... Read More

Liga e “Rikthimit” të Kampionëve – sezoni i çmendur, vetëm deri tani katër rikthime

13/03/2019

Liga e Kampionëve mund të ndryshojë lirisht emrin apo formatin e garës dhe lirisht të quhet “Liga e Rikthimit të Kampionve”. Kjo së paku mund ... Read More