Tag: llogarisni

Më thuaj sa kilogramë je, të të them sa proteina duhet të konsumosh

20/11/2019

Duhet të llogarisni se në ditë duhet të konsumoni aq proteina sa e keni peshën. Për shembull, nëse jeni 50 kg, atëherë duhet të merrni ... Read More

Ky truk gjenial matematikor që mund t’ju ndihmojë që në çast përmendsh t’i llogarisni përqindjet

22/03/2019

Falë “magjistarit matematikor” të vetëshpallur, Ben Stephens, dhe trukeve të tij, tani do të llogarisni përqindjet pa u lodhur fare Stephens ka publikuar cicërimën në ... Read More