Tag: llogaritur

Çiklisti nuk e zuri kthesën dhe u rrotullua në një mur, qeni që ishte aty nuk e bëri asnjë lëvizje (Video)

18/04/2019

Ricky Murphy nuk e kishte llogaritur mirë kthesën në një rrugë të Anglisë, duke bërë që të përplasej dhe të rrotullohej në një mur të ... Read More

Sa vërtet duhet të jetë i gjatë mashkulli dhe sa femra për të pasur lidhje ideale

28/01/2019

Hulumtuesit kanë llogaritur sa është dallimi ideal në gjatësi ndërmjet partnerëve Sërish po përsëritet klisheja: meshkujt përgjithësisht i duan femrat shtatshkurtra, ndërkaq femrat përndizen me ... Read More