Tag: lloji

“Mos e injoroni kurrë këtë shenjë” 35-vjeçarja me kancer të qafës së mitrës paralajmëron të gjitha gratë

11/06/2020

Kanceri i mitrës është lloji i katërt i kancerit më i përhapur tek gratë në të gjithë botën, megjithatë shumë pak i dinë simptomat e ... Read More

Koronavirusi do të mposhtet kur të zbulohet pse vret të moshuarit dhe jo fëmijët

16/03/2020

Lloji i ri i koronavirusit, SARS-CoV-2, vret vetëm të moshuarit për disa arsye të panjohura.  Për fat të mirë, fëmijët janë të kursyer. Nëse e ... Read More

Çfarë “sekretesh” fsheh grupi juaj i gjakut

27/02/2020

Në shumë kultura të botës, veçanërisht në Japoni, mendohet se lloji i gjakut i një personi mund të ndikojë në personalitetin e tij. Megjithatë, çështja ... Read More

Kjo është arsyeja pse gjatë propozimit për martesë, burri ulet në gjunjë

09/11/2019

Për shumë njerëz, propozimet supozohet se janë lloji i romancës që kanë përjetuar vetëm më parë gjatë leximit të përrallave. Dashuria e jetës suaj zbret ... Read More

E prekura nga kanceri i mitrës: Mos e injoroni këtë simptomë

04/07/2019

Kanceri i mitrës është lloji i katërt i kancerit më i përhapur në mesin e grave, megjithatë shumë pak kanë njohuri për simptomat. Një grua ... Read More

Rikthehet në Shqipëri pas 110 vitesh shkaba e zezë (Foto)

29/04/2019

Shkaba e zezë u rishfaq më në fund në Shqipëri, pas afro 110 vitesh ku dy individë të këtij lloji të pajisur me gjurmues satelitor ... Read More

Meshkujt dhe femrat lindin për të qenë ndryshe – ndryshimet në tru mes gjinive fillojnë prej në mitër

25/03/2019

Në studimin e parë shkencor të këtij lloji, hulumtuesit thonë se kanë zbuluar që dallimet mes trurit të mashkullit e femrës fillojnë prej në mitër. ... Read More

Çfarë duan meshkujt në shtrat?

24/03/2019

Nga tipi i masazhit te lloji i të brendshmeve të tua. E tregojnë vetë ata çdo gjë që pëlqejnë. Ty të ngelet vetëm të mbash ... Read More

Ngordhja e cironkës, kërkohet thellimi i kanalit të Studençishtës

03/12/2018

3 Dhjetor 2018 / 15:50 Që mos të përsëritet ngordhja e peshkut nga lloji i cironkës, shërbimet përkatëse duhet ta zgjerojnë dhe thellojnë kanalin Studençishtë ... Read More