Tag: Lodhja

Arsyet pse po ndiheni të lodhur gjatë gjithë kohës

02/09/2020

Lodhja e tepërt mund të jetë shenja e një gjendjeje më serioze mjekësore që mund të trajtohet. Këtu janë pesë problemet më të zakonshme që ... Read More

Çdo dhimbje koke sinjalizon një problem shëndetësor

30/05/2020

Man migraine headache concept on black Dehidratimi, pozicionimi i keq i trupit dhe lodhja e syve janë disa prej shkaktarëve të dhimbjeve të kokës. Në ... Read More

Si të kuroni sytë e thatë

24/11/2019

Kjo do të thotë se duhet të kujdesemi mirë për sytë. Mirëpo lodhja, orët e gjata para ekranit, ndotja dhe sëmundje të ndryshme mund të ... Read More

Dy vitaminat që duhet t’i merrni për të mos ndjerë lodhje

27/03/2019

Lodhja shpeshherë ndërlidhet vetëm me qëndrimet deri vonë në mbrëmje dhe me mungesë të gjumit. Por, në shumë raste mund të jetë simptomë e anemisë, ... Read More

Pesë shkaqet pse jeni vazhdimisht të lodhur

06/01/2019

Nëse lodhja për ju është një problem që zgjat gjatë gjithë vitit, do të thotë që po bëni diçka të gabuar dhe se duhet të ... Read More