Tag: Lodhjes

Arsyet pse ndiheni vazhdimisht të lodhur

15/05/2019

Simptomat e mungesës së vitaminës D përfshijnë ndjenjën e përgjumjes, dhimbje dhe lodhjes ekstreme. Vitamina D është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të trupit, ... Read More

Çfarë dini për lotët e meshkujve?

16/02/2019

Në qarje të shpeshtë ndikon stresi, lotët rrjedhin nga sytë edhe në momentet e lodhjes dhe të pagjumësisë Pos lotëve bazalë për mbrojtje të syve, ... Read More

Mustafa: Demaçi ishte një disident i pathyeshëm që i duhej botës shqiptare

28/07/2018

Kryetari i Lodhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka vlerësuar lart figurën e veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi, në ditën e varrimit të tij. ... Read More