Tag: Lotarinë

Drogë, seks, alkool: Fitoi 11 milionë euro në lotari, por shihni si ka përfunduar sot

19/11/2019

Të gjithë ne, të paktën një herë në jetë, kemi ëndërruar të fitojmë lotarinë. Por ka edhe nga ata që e fitojnë dhe nuk dinë ... Read More

I sheh ëndërr numrat e lotarisë, i ndodh e papritura 64-vjeçares

04/05/2019

Një grua e moshuar, e cila fitoi lotarinë në vlerë prej 101.600 dollarësh, pretendon se i përdori numrat e saj të fatit, të cilët i ... Read More

Fitoi lotarinë multimilionëshe, për katër muaj bleu gjashtë supervetura – do ta bënit edhe ju? (Foto)

04/03/2019

Një ndërtues i cili fitoi lotarinë prej 76 milionë funte në nëntor të vitit të kaluar tanimë ka blerë gjashtë supervetura. Sipas mediave të huaja, ... Read More

Gjeti 300 mijë funte duke e pastruar autobusin, pastruesi i dorëzoi në polici (Foto)

02/03/2019

Të gjithë ëndërrojnë që të fitojnë lotarinë – të gjeturit e 300 mijë funteve, do të ishte një përmbushje e mirë e kësaj ëndrre. Për ... Read More