Tag: madhore

Problemet me tiroiden, 7 sinjalet që nuk duhen neglizhuar

18/05/2020

Problemet me tiroiden nuk vërehen vetëm te njerëzit në moshë madhore, por edhe te të rinjtë. Në rastin e tyre, simptomat e problemeve me tiroiden ... Read More

Çfarë ndodh nëse zgjoheni në mes të operacionit?

17/11/2019

Një në njëzet pacientë mbetet i vetëdijshëm, por i paralizuar gjatë një procedure madhore mjekësore, megjithëse shumica e njerëzve nuk e mbajnë mend. Donna Penner ... Read More

Konsumimi i alkoolit dëmton këto organe

28/08/2019

Sëmundja alkoolike përbën një nga shkaqet madhore të sëmundshmërisë dhe vdekshmërisë sot në botë. Alkooli është shkaku i vetëm më sinjifikativ i patologjive të mëlçisë. ... Read More

Presidencialet, fillon shqyrtimi publik i listës zgjedhore

23/02/2019

23 Shkurt 2019 / 15:59 Qytetarët e moshës madhore, duke filluar që sot, do të mund të kontrollojnë të dhënat e tyre në listën zgjedhore ... Read More