Tag: makinat

Kërkohen hulumtime më të mëdha për të gjetur pajisjen që lidh trurin me kompjuter

12/09/2019

Pajisjet që bashkojnë makinat me trurin e njeriut duhet të hetohen, ka thënë një studim.Në të ardhmen, “njerëzit mund të bëhen telepatik në një farë ... Read More

Apple po eksploron me idenë e ngarkimit ‘wireless’ të makinave elektrike

12/07/2019

Për momentin, mënyra se si makinat elektrike mbushen është duke e lidhur atë në një ngarkues, ashtu si telefonat tanë, tabletët dhe kështu me radhë. ... Read More

Makinat Skywater mund të nxerrin ujë të pijshëm nga ajri

29/10/2018

Një ekip me qendër në Kaliforni ka projektuar makinat Skywater që janë në gjendje të tërheqin ujë të freskët dhe të pijshëm direkt nga ajri. ... Read More

Del në shitje Mercedesi i Donald Trump, tregtari gjerman po pret “ofertën e duhur” (Foto)

19/09/2018

Makinat e përdorura të pronarëve të njohur të mëparshëm u kërkuan dhe u vlerësuan lartë në tregun e veturave. E njëjta gjë kishte ndodhur edhe ... Read More

Iniciativa e një bashkie në Itali: Nëse shkoni në punë me biçikletë, përveçse kurseni, ju merrni edhe para shtesë

28/06/2018

Nxitjet për ata që lënë makinat e tyre në shtëpi për të shkuar në punë me biçikletë. Projekti merr formë në Cesena, ku nga 2 ... Read More