Tag: Makineritë

Shqipëri heq taksën për importin e makinerive bujqësore

08/11/2018

Duke filluar nga data 1 janari e vitit të ardhshëm, makineritë bujqësore do të importohen me zero taksë në Shqipëri. Ministri i Financave dhe Ekonomisë ... Read More

Libanezët po i vendosin makineritë ushtarake në Detin Mesdhe, në përpjekje që të zhvillojnë botën nënujore (Foto)

28/07/2018

Makineritë ushtarake që janë nxjerrë nga funksioni, po vendosen në tabanin e detit, në përpjekje që të zhvillohet jeta nënujore. Tanket e ndryshme, bashkë me ... Read More