Tag: Malishevës

Malisheva përkujton Rifat Berishën me vëllezër në 70 vjetorin e rënies

17/05/2019

Në fshatin Berishë të Komunës së Malishevës, nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës, Ragip Begaj, është mbajtur tubim përkujtimor, me rastin e 70 vjetorit të ... Read More

Komuna e Malishevës do t’i mbulojë shpenzimet e varrimit për qytetarët e saj

15/05/2019

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, si dhe kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Malishevë, Mulla Xhevat Kryeziu, kanë nënshkruar marrëveshjen për mbulimin ... Read More

Në Malishevë vazhdon zbatimi i masave parandaluese ndaj rriqrave

06/05/2019

Nën drejtimin e Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, është mbajtur mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve, ku drejtorët e drejtorive komunale, kanë ... Read More

Për punë sezonale, Komuna e Malishevës punëson katër persona me nevoja të veçanta (Video)

16/04/2019

Katër persona me nevoja të veçanta janë të punësuar në Komunën e Malishevës. Kryetari i kësaj komune, Ragip Begaj, ndër të tjerash tha se do ... Read More

Për një muaj nëntë raste të pickimit nga rriqrat

06/04/2019

Rriqrat prej kohësh janë një shqetësim serioz i banorëve të komunës së Malishevës. Vitet po kalojnë, mirëpo nuk u bë një zgjidhje njëherë e mirë ... Read More

Nesër përfundon faza e parë e repelimit të kafshëve në Malishevë

05/04/2019

Në komunën e Malishevës është duke u bërë repelimi i kafshëve, me qëllim të parandalimit të bartjes së rriqrave, nga fushat në shtalla. Kjo është ... Read More

20-vjetori i masakrës në Burim të Malishevës, Limaj: Pa dënimin e kryesve të vrasjeve, s’mund të jetojmë të qetë

31/03/2019

Sot në Burim të Malishevës, në njëzet vjetorin e masakrës së Burimit, është mbajtur një tubim përkujtimor, në shenjë kujtimi për të vrarët në këtë ... Read More

Digjet një shtëpi në fshtin Kërvasari të Malishevës

23/03/2019

Një shtëpi në fshatin Kërvasari të Komunës së Malishevës, është djegur tërësisht, kurse familja 10 anëtarëshe Bytyçi ka mbetur pa kulm mbi kokë. Familjen Bytyçi ... Read More

Vazhdon zbatimi i masave parandaluese ndaj etheve hemorragjike në Malishevë

19/03/2019

Në territorin e Komunës së Malishevës, është vazhduar zbatimi i masave parandaluese, në kuadër të strategjisë nacionale, për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime ... Read More

Përkujtohet 29-vjetori i masakrës së Malishevës

30/01/2019

Me rastin e 29 vjetorit të masakrës së Malishevës, sot janë bërë homazhe në vendin e rënies, përkatësisht në pllakën e ngritur për dy të ... Read More

Ragip Begaj: Nesër të fillojë mësimi në shkollat e Malishevës

21/01/2019

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, përmes Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, ju bënë ftesë të gjithë mësimdhënësve të Komunës së Malishevës, që nga ... Read More