Tag: Mançevski

Debat mbi ndryshimet ligjore për nëpunësit shtetëror

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T15:26:56+02:00 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski tha se janë duke përgatitur kuadro për sektorët kyç që kanë të bëjnë procesin e ... Read More

Nepotizmi, Mançevski kërkon dorëheqjen e të afërmve të funksionarëve

21/02/2019

21 Shkurt 2019 / 11:32 Ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski, sot u bëri thirrje të afërmve të zyrtarëve të qeverisë dhe opozitës që menjëherë ... Read More

“Magazina Ekonomike”, Mançevski: Administratorët, jemi drejt përfundimit të sistemimit

19/12/2018

19 Dhjetor 2018 / 22:58 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski i ftuar në emisionin “Magazina Ekonomike, shpjegoi situatën se deri ku ka ... Read More

Mançevski: 128 mijë të punësuar në Sektorin Publik

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 20:45 Ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski pjesëmarrës në emisionin “Rruga drejt…”, deklaroi se deri më 31 dhjetor të vitit të ... Read More