Tag: marrëdhënie

Tri arsyet pse dashuria e qetë është më e mira

12/10/2019

Kjo do të thotë se dashuria e qetë është përgjigjja për një marrëdhënie të lumtur të përhershme. Lexoni më poshtë për të zbuluar pse. Arsyeja ... Read More

A mund të mbeteni shtatzënë gjatë periodave? Merr fund dilema

20/09/2019

Më mirë është që gjithmonë kur keni marrëdhënie seksuale të përdorni ndonjë formë kontracepsioni, pa marrë parasysh a i keni menstruacionet apo jo.Përgjigjja e saktë ... Read More

A jetojnë më gjatë burrat e martuar apo beqarët? Mahnituni me përgjigjen

31/08/2019

Burrat e martuar me sa duket përfitojnë nga bordi për të qenë në një marrëdhënie të përkushtuar.Natyrisht gratë përfitojnë nga martesa, sepse ato marrin gëzimin ... Read More

E ka të dashurin më të moshuar se babain, 27-vjeçarja: Mosha nuk ka rëndësi

08/05/2019

Një 27-vjeçare, e cila është në një marrëdhënie me një burrë 57-vjeçar, ka deklaruar se hendeku i moshës mes tyre nuk ka asnjë farë rëndësie. ... Read More

Katër zakone psikologjike që ju bëjnë të varfër dhe të vetmuar

21/04/2019

Është shumë e rëndësishme që të kemi marrëdhënie të mira me njerëzit, sepse lidhjet shoqërore janë një pjesë e madhe e jetës sonë. Megjithatë, koha ... Read More

Thaçi në “Chatham House”: Nuk do të ketë kufij të bazuar në vija etnike në Kosovë

05/04/2019

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, me ftesë të Institutit Mbretëror për Marrëdhënie Ndërkombëtare “Chatham House”, ka mbajtur sot një ligjëratë për situatën politike ... Read More

4 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj do të zgjasë përgjithmonë

03/04/2019

Askush nuk e ka një marrëdhënie të përkryer, megjithatë të gjithë ne njohim të paktën një çift që i ka bërë ballë çdo sfide. Edhe ... Read More

Forum i biznesit Maqedoni-Greqi: Të shfrytëzohen mundësitë e bashkëpunimit

02/04/2019

Nga stagnimi në marrëdhënie të ndërsjella, dy vendet tani mund të bashkëpunojnë dhe t’i shfrytëzojnë mundësitë dhe të largohen pengesat për bashkëpunim më të përforcuar ... Read More

Mel B rrëfen se ka pasur marrëdhënie intime me Geri Halliwell

25/03/2019

Piers Morgan e ka publikuar një klip, në të cilin Mel B ka pranuar se ka pasur marrëdhënie seksuale me Geri Halliwell (tash Geri Horner). ... Read More

Pacolli pas takimit me homologun e tij malazez: Do të avancohet bashkëpunimi ndër-shtetëror

21/03/2019

Republika e Kosovës dhe Mali i Zi kanë arritur të ndërtojnë marrëdhënie të shkëlqyera si dy shtete fqinje, por ne do të vazhdojmë, që të ... Read More

Pesë arsyet pse njerëzit nuk ndahen edhe kur nuk e duan më njëri-tjetrin

20/03/2019

Një marrëdhënie jo e lumtur është burim stresi dhe shqetësimi. Gjithashtu mund të shkaktojë edhe depresion. Sidoqoftë për disa çifte është e vështirë që të ... Read More

Pesë shenjat të sigurta që tregojnë se marrëdhënia juaj po shkon drejt altarit

06/03/2019

Në të gjithë hyjmë në një marrëdhënie për arsye të ndryshme, por faktori kryesor që shkojmë drejt një lidhjeje serioze: është të kemi pranë një ... Read More