Tag: martesave

Martesa më pak, divorce më shumë, në Zvicër

25/02/2020

Trendi i rënies së numrit të martesave vazhdon. Një total prej 38.200 çifteve u martuan më 2019, një rënie prej 6.2% në krahasim me një ... Read More

Dasma e miliarderëve prodhon rreth 200 ton mbeturina

27/06/2019

Një kompani komunale po përballet me pastrimin e mbeturinave të mbetura pas martesave të dy fëmijëve të të një familjeje miliarderësh Gupta në Indi. Sipas ... Read More

Për çfarë fjalosen më së shpeshti çiftet?

04/06/2019

Rachel Sussman, terapiste e martesave në Nju Jork, ka përshkruar problemet më të zakonshme në lidhje, duke filluar nga menaxhimi i parave e deri te ... Read More

Protestë kundër martesave të hershme te komunitetet pakicë në Kosovë

08/04/2019

Pjesëtarët të komunitetit Romë, Ashkali dhe Egjiptian sot kanë protestuar kundër martesave të hershme para stacionit të Policisë në Graçanicë. Kjo protestë është organizuara nga ... Read More