Tag: martuara

Ambasada e Shqipërisë organizon një ngjarje të veçantë për femrat shqiptare të martuara në Kosovë (Video)

17/05/2019

Shumë femra të martuara nga Shqipëria në Kosovë, do të rrëfejnë historitë e tyre, në një organizim të veçantë nga ambasada e Shqipërisë në Prishtinë. ... Read More

Vjehrra shqiptare tregon se si e priti nusen e djalit nga Japonia dhe jetesën në Shqipëri

16/05/2019

Historitë e shqiptarëve që jetojnë në perëndim dhe janë martuar me vajza të huaja por vajza të martuara me shqiptarë dhe jetojnë në Shqipëri, janë ... Read More

Si po lidhin kurorë vajzat shqiptare me serbët! (Video)

26/05/2018

Një hulumtim që nuk duhet humbur në Serbi e që sjell realitetin e vajzave nga Shqipëria te martuara vitet e fundit në këtë vend. Gjithçka ... Read More