Tag: masakrave

Thaçi: Për 400 masakra në Kosovë nuk u dënua askush edhe pas 20 vitesh

14/05/2019

Në 20 vjetorin e masakrave në fshatrat Qyshk, Pavlan, Zahaq dhe Llabjan, nën patronatin e kryeministrit të Kosovës është organizuar akademi përkujtimore. Presidenti i Kosovës, ... Read More

Kujtohen të rënët e masakrës së Reçakut, dëshmorët të kenë nderim të përjetshëm

15/01/2019

Sot në Reçak janë bërë homazhe në nderim të të rënëve të njërës prej masakrave më të mëdha kundër shqiptarëve të Kosovës. Rruga e gjatë ... Read More