Tag: masturboni

Për shkak të shikimit të pornografisë, meshkujt sot nuk po mund t’i kënaqin femrat!

02/11/2018

Nëse rregullisht masturboni duke shikuar filma pornografikë, do të mund të keni probleme me potencën herën tjetër kur vërtet të keni rastin të bëni seks. ... Read More

Meshkujt që masturbojnë kanë jetë më të mirë seksuale

03/05/2018

Nuk është turp të masturboni. Në fakt, masturbimi e liron stresin, është forma e vetme e një seksi krejtësisht të sigurt, dhe në fakt mund ... Read More