Tag: materiali

Gjërat që nuk i keni ditur për trurin

01/08/2019

-Materiali I truritQe nga kohët e lashta, truri ka qenë një ndër gjërat më misterioze të kohës. Anatomisti i njohur Galeni, arriti të  zbuloj lëndën ... Read More

Tetovë, vazhdon procesi i votimit qetë dhe pa probleme

21/04/2019

S A 2019-04-21T10:50:57+02:00 Tetovë vazhdon i qetë dhe pa probleme. Në 117 vendvotime materiali është dërguar në kohë dhe vendvotimet janë hapur në kohë. Problem ... Read More

Lodra për fëmijë, kreativiteti ndryshe i zdrukthëtarit Agron Krasniqi (Video)

08/01/2019

Të kesh prirje artisti, do të thotë të përdorësh çdo lloj materiali që posedon, për të krijuar imazhe  të veçanta e të bukura. Kështu ka ... Read More

Në gjykatë u publikua videoja e “mitmarrjes”

30/04/2018

30 April 2018 / 15:42 Video materiali për rastin “Mitmarrja” nuk u publikua haptas. Pa gazetarë, në gjykatë incizimin e ndoqën vetëm kryeministri Zoran Zaev, ... Read More