Tag: mbaheshin

“Kollitje masive” në aeroplan, pasagjerët futen në karantinë

06/03/2019

Ekuipazhi dhe udhëtarët në një aeroplan të Virgin u desh të mbaheshin në karantinë pas “shpërthimit të sëmundjes” gjatë fluturimit. Sipas mediave të huaja, përcjell ... Read More

Shkëlqimi dhe rënia e Minierës së Strezovcit në Kamenicë, njerëzit lënin perëndimin për pagat e kësaj ndërmarrjeje (Video)

03/01/2019

Miniera dikur mbante deri në 600 punëtorë, nga e cila mbaheshin 600 familje, pasi kishte paga të majme. Miniera e Strezovcit në Komunën e Kamenicës, ... Read More