Tag: mbajmë

Problemet më të zakonshme të lëkurës gjatë verës: Recetat natyrale për t’i trajtuar ato

15/08/2019

Për fat të mirë ekzistojnë shumë produkte natyrale të cilat i mbajmë në shtëpi dhe të cilat mund t’i përdorim për trajtimin e shumë problemeve ... Read More

Largoni të gjitha gurëzat nga dhëmbët për vetëm një minutë

15/08/2019

Ne të gjithë duam të mbajmë higjienën e gojës dhe të kemi dhëmbët më të bukur dhe më të bardhë. Prandaj, ne shpesh blejmë preparate ... Read More

Mbajeni këtë përzierje në gojë për 60 sekonda dhe hiqni të gjitha gurët nga dhëmbet

12/08/2019

Ne të gjithë duam të mbajmë higjienën e gojës dhe të kemi dhëmbët më të bukur dhe më të bardhë. Prandaj, ne shpesh blejmë preparate ... Read More

Sa minuta ushtrime ju duhen çdo ditë?

25/07/2019

Ushtrimet janë shumë të rëndësishme që të mbajmë trupin tonë të shëndetshëm.Për shumicën e të rriturve, Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore në ShBA rekomandon ... Read More

Mos e mbani kurrë shalqirin në frigorifer

03/07/2019

Shkencëtarët kanë thënë, shalqirin duhet ta mbajmë në temperaturë të ambientit, kështu që shalqiri do t’i ruan të gjitha vetitë ushqyese që i ka. Kur ai është ... Read More

Përfitimet shëndetësore nga konsumimi i trangujve me ujë

28/05/2019

Një nga mënyrat më të thjeshta dhe të lehta që të mbajmë trupin tonë shëndetshëm, është konsumimi i ujit me tranguj. Më poshtë mund të ... Read More

Pesë ëndrrat më të zakonshme intime dhe kuptimi i tyre

03/04/2019

Ëndrrat janë shumë interesante – ndonjëherë i mbajmë mend shumë qartë, e ndonjëherë i harrojmë për pak minuta. Kur flasim për ëndrrat seksuale, ëndrrat me ... Read More

Samsung Galaxy S10 shënon 3 pikë nga 10, sa i përket mundësisë për riparim

07/03/2019

Për shkak të çmimeve të larta, shumë prej nesh po mbajmë telefonat e njejtë më gjatë se më parë, ku në vend të përmirësimit në ... Read More

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

13/12/2018

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është mirë të mos i mbajmë brenda nesh ndjenjat, qofshim të këndshme apo më pak të këndshme, ... Read More