Tag: mbipeshë

Policët kinezë me mbipeshë dërgohen në kamp për tu dobësuar

14/03/2019

Policët me mbipeshë janë dërguar në një kamp të veçantë për rregullimin e barkut. Sipas policisë në  Pak Chong, programi u shpall i suksesshëm. Të ... Read More

E kishte braktisur partneri për shkak të mbipeshës, sot është kampione dhe ka trup për lakmi (Foto/Video)

06/03/2019

Një vajzë e re që dikur ishte në mbipeshë ka arritur të bëhet kampione nacionale e bikinit, pasi për plotë dy vite me radhë ushtroi ... Read More

Studim provokues: Personat mbipeshë janë më pak inteligjentë sesa ata me peshë normale?

13/11/2018

Personat me mbipeshë janë më pak inteligjent sesa njerëzit që përpiqen të mos kenë probleme me peshën, pohon një studim provokues. Meshkujt dhe gratë që ... Read More

Turistëve me mbipeshë iu ndalohet të lëvizin me gomarë nëpër Santorini (Foto)

09/10/2018

Autoritetet greke ua kanë ndaluar turistëve me mbipeshë, që të shfrytëzojnë gomarët për lëvizje nëpër Santorini, shkaku i ankesave të vazhdueshme nga mbrojtësit e kafshëve. ... Read More

Transformimi i 38-vjeçarit, që për tetë javë shndërroi masën yndyrorë në muskuj (Foto)

29/05/2018

Një baba ka folur për përvojën e tij gjatë kohës sa ishte në mbipeshë, e deri te momenti kur për tetë javë arriti të fitojë ... Read More

Në Kosovë rritet numri i fëmijëve që vuajnë nga mbipesha dhe diabeti

10/03/2018

Ushqimi jokualitativ që çon në mbipeshë, vlerësohet të jetë një nga shkaktarët kryesor të sëmundjes së diabetit tek fëmijët. Në Kosovë nuk ka statistika të ... Read More