Tag: mbrohemi

Gabimet që bëjmë për t’u mbrojtur nga dielli

28/07/2019

Në luftën kundër plakjes, ne nuk po mbrohemi ashtu si duhet nga rrezet ultravjollcë Të gjithë e dimë se duhet të përdorim SPF, por problemi ... Read More

Përballja me të vërtetën: Çfarë do të ndodhte nëse çdo ditë do të thuhej e vërteta?

07/11/2018

Shpesh, me dëshirën që të mbrojmë veten dhe të tjerët, në jetën e përditshme mbrohemi me gënjeshtra duke menduar që e vërteta nuk do të ... Read More