Tag: mbrojtja

Mbroni mëlçinë me anë të këtyre mënyrave të thjeshta

05/08/2019

Mëlçia është një nga organet më të rëndësishme dhe me funksionet më të rëndësishme në organizmin e njeriut. Mbrojtja e duhur e saj shmangë sëmundjet ... Read More

Arrestohen shtatë persona në Ferizaj, u kapën duke prerë dru ilegalisht

05/05/2019

Bazuar në planin operativ ,”Mbrojtja e pyjeve 2019” , njësitet policore të Stacionit Policor në Ferizaj kanë vazhduar me angazhimin e tyre të filluar kohë ... Read More

Mbrojtja e të kthyerve nga Siria sfidë për avokatët

05/05/2019

Mbrojtja e të kthyerve të fundit nga Siria po konsiderohet si sfidë për Kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) Osman Havolli. Nga Siria ... Read More

“Bombat”, nuk u dëgjuan as në seancën e sotme për rastin “Monstra”

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T13:59:15+02:00 Sot duhej të dëgjoheshin pesë dëshmitarët e propozuar nga mbrojtja e të akuzuarve në rastin “Monstra”, por seanca u anulua. Nga Këshilli gjyqësorë ... Read More

Ndotja e ajrit, sfidë për Ministrinë e Ambientit Jetësorë

25/12/2018

25 Dhjetor 2018 / 15:22 Beteja kundër ndotjes së ajrit, mbrojtja e mjedisit jetësor dhe menaxhimi me deponitë e egra në vend do të jetë ... Read More

Stoltenberg: “Gruevski”, nuk është çështje e NATO-së

03/12/2018

3 Dhjetor 2018 / 13:52 Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg vlerësoi sot se mbrojtja që ia jep Hungaria si vend anëtar i BE-së, ish ... Read More

Sot vendoset fati i Mile Janakievskit dhe Bozhinovskit

26/11/2018

26 Nëntor 2018 / 7:28 Sot në seanca të veçanta publike në Gjykatën e Apelit, mbrojtja e Mile Janakieskit dhe Kiril Bozhinovskit do të shpjegojnë ... Read More

“Sopoti”, 150 milion denarë për disa nga të ish të akuzuarit

21/05/2018

21 May 2018 / 14:32 Për disa nga të akuzuarit e rastit “Sopoti” mbrojtja sot ka kërkuar 150 milion denarë dëmshpërblim, ndërsa për të tjerët ... Read More

Pajisje e re mjekësore për Spitalin gjinekologjik të Çairit

03/05/2018

Me pajisjen e re që sot u furnizua spitali gjinekologjik i Çairit do të rritet mbrojtja shëndetësore për nënën dhe fëmijën. Pajisjet mjekësore sipas udhëheqsisë ... Read More

Kosovë-Maqedoni, ministrat e mjedisit zotohen për bashkëpunim

17/04/2018

Problemet me ajrin e ndotur, çështja e ujërave dhe mbrojtja e mjedisit jetësor ishin temat kryesore për të cilat u bisedua ministri i Mjedisit dhe ... Read More