Tag: megjithatë

Këto shenja tregojnë se jeni helmuar nga ushqimi

24/05/2019

Bakteret janë të paevitueshëm në çdo ushqim që njerëzit konsumojnë çdo ditë. Megjithatë, nëse njeriu nuk tregon kujdes në përpunimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimeve, ... Read More

Parada ushtarake e Serbisë mes Perëndimit dhe Lindjes

11/05/2019

Parada ushtarake serbe do të zhvillohej më 24 mars ditën e sulmeve ajrore të NATO-s. Megjithatë iu kushtua “ditës së fitores”, por jo plotësisht mendon ... Read More

Si e shikoni veten

22/04/2019

Disa njerëz gjithsesi mund ta “zbukurojnë” veten. Të tjerët, megjithatë, shkojnë në skajshmërinë tjetër dhe vlerësojnë veten më keq se që e vlerëson rrethi i ... Read More

Haraçinë, dalje e ulët në votime

21/04/2019

Procesi i votimit në Komunën e Haraçinës vijon në mënyrë të qetë dhe pa pengesa. Megjithatë dalja në votime e qytetarëve mbetet relativisht e ulët. ... Read More

Përse asnjëherë nuk duhet të vendosni ‘AirPod’ në palestër

21/04/2019

Megjithatë, duket se vendosja e tyre në palestër nuk është një praktikë e lejueshme. Kjo, për shkakun se ato nuk janë të papërshkueshme nga uji ... Read More

Mungojnë paratë për ngritjen e cilësisë në shërbimet shëndetësore

06/04/2019

Buxheti i ndarë për shëndetësi në Kosovë është rreth 220 milionë euro. Megjithatë, Qendra Klinike Universitare e Kosovës, si institucion terciar që ofron shërbime shëndetësore ... Read More

4 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj do të zgjasë përgjithmonë

03/04/2019

Askush nuk e ka një marrëdhënie të përkryer, megjithatë të gjithë ne njohim të paktën një çift që i ka bërë ballë çdo sfide. Edhe ... Read More

Horoskopi javor: Kush do të detyrohet të merret me obligimet e mbetura afariste, dhe kush me problemet e dashurisë

04/03/2019

Kujt ky dimër megjithatë do t’ia ngrohë zemrën dhe kush do të detyrohet t’ia thotë lamtumirën dashurisë për një kohë Kjo javë është momenti i ... Read More

Kjo shtëpi tani është për 120 mijë euro më lirë, sepse askush nuk dëshiron të jetojë atje – shkaku i varreve! (Foto)

29/01/2019

Me krizën e strehimit një ulje çmimi do të ishte shumë e favorshme. Megjithatë, duket se jetesa në një varrezë është një gjë që edhe ... Read More

Aplikacioni i Google Maps për shmangien e dënimit për tejkalimin e shpejtësisë (Foto)

25/01/2019

Megjithatë, iu duhet ta respektoni ligjin dhe t’i bindeni rregullave për shpejtësinë e limituar. Askush nuk dëshiron të dënohet për tejkalim shpejtësie, teksa prodhuesit automobilistik ... Read More

Menduan se kurrë më nuk do ta shohin, çifti amerikan habiten kur shohin qenin e tyre të shoqëruar nga një qen tjetër dhe një dhi (Video)

22/01/2019

Një burrë kishte menduar se përgjithmonë e kishte humbur qenin e tij, megjithatë ai u rikthye në shtëpi vetë i treti – një këlysh dhe ... Read More

Historia e numrit “ZERO”, i cili dikur thjesht nuk ekzistonte fare!

18/01/2019

Sot është pothuajse e pamundur të përfytyrosh një botë që nuk e ka “konceptin zero”. Megjithatë, deri relativisht së fundmi, në shumicën e shoqërive anembanë ... Read More