Tag: Megjithë

Facebook fshiu mbi dy miliard profile të rreme, i dalin probleme me Rugovën dhe Thaçin

25/05/2019

Megjithë masat e ndërmarra së fundmi, rrjeti social Facebook është ende në problem me profilet e rreme, të cilat dyshohen se keqpërdorin emrat e personaliteteve ... Read More

Kamerat HD pa tela – inovacioni i rradhës

24/04/2018

Megjithë popullaritetin e transmetimit të drejtpërdrejtë të videove, shumë pajisje incizimi nuk janë në gjendje të regjistrojnë dhe të transmetojnë në cilësi HD. Kjo është ... Read More