Tag: Mendim

Shkenca thotë se njerëzit e martuar janë më pak të stresuar

09/07/2019

Por, për fat të mirë ekziston një mendim të cilit të gjithë ne mund t’i besojmë. Sipas shkencës, të qenit në lidhje dashurie mund ta ... Read More

Haradinaj: Fehmi Agani i dha qartësi vizionit tonë për shtet sovran

05/05/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në 20 vjetorin e vrasjes së Fehmi Aganit, ka thënë se ai me mendim të guximshëm dhe veprimtari atdhetare i ... Read More

Vazhdojnë të vijnë ftesat nga Specialja për ish pjesëtarët e UÇK-së

27/04/2019

Njëri nga udhëheqësit e Njësisë Speciale të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Mendim Daka, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale, i cili më ... Read More

Projekti për ndërtimin e 14 pishinave të notit në seancë të Qeverisë

09/04/2019

Alsat 2019-04-09T09:31:02+02:00 Qeveria sot në seancë duhet të sjell mendim për Informacionin për realizimin e Projektit për ndërtimin e pishinave për not, në propozim të ... Read More

Tare: Rikthimi i lojtarëve të lënduar, lajm i mirë për Lazion

27/02/2019

Drejtori i Lazios, Igli Tare ka “mendim pozitiv” për gjysmëfinalen e parë të Kupës së Italisë kundër Milanit. Shqiptari gjithashtu është i lumtur me rikthimin ... Read More

Situata po ndryshon: Meshkujt dashurohen shumë më shpejt dhe më fuqishëm se femrat

22/01/2019

Edhe pse mendim i përgjithshëm është që femrat i pushtojnë meshkujt, mbase duhet të mendohet dy herë Norma e rrënjosur që femrat janë ato të ... Read More

Komisioni i Venecias, mendim pozitiv për ndryshimet në ligjin e gjykatave

14/12/2018

14 Dhjetor 2018 / 19:45 Maqedonia mori jashtëzakonisht mendim pozitiv nga Komisioni i Venecias për ndryshimet në ligjin për gjykata, i cili është në procedurë ... Read More