Tag: mendimit

Këto ushqime ju sjellin lumturi

29/12/2019

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj ... Read More

Kevin Durant zgjedh pesëshen më të mirë në histori, nuk ka vend për James

08/04/2019

Kevin Durant ka zgjedhur pesëshen më të mirë në historinë e NBA, sipas mendimit të tij. Ylli i Golden State Warriors nuk e ka përfshirë ... Read More

“Ilaçi”që jua zvogëlon stomakun

01/04/2019

Nëse jeni të mendimit se dhjamit në stomak nuk mund t’i gjeni ‘ilaç’, ekziston lëngu të cilin mund ta bëni vetvetiu dhe pa vuajtur urie ... Read More

Presidencialet, LSDM-ja bisedon me partitë shqiptare

19/02/2019

19 Shkurt 2019 / 19:30 Partitë shqiptare në Qeveri, të mendimit që të dalin me kandidat të përbashkët me LSDM-në për president. Por për një ... Read More