Tag: mendosh

Ushqimi i shëndetshëm – miku “më i madh i trurit”

10/01/2019

Të ushqehesh shëndetshëm do të thotë edhe të mendosh shëndetshëm. Për disa artikuj është vërtetuar që e përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm të trurit, ndërsa disa ... Read More

Dhjetë serialet që nuk kanë përfunduar “sipas planit”, fansat u zhgënjyen me episodin e fundit

30/08/2018

Nuk është e lehtë të mendosh se si do të përfundojë serisë pas shumë viteve të xhirimeve dhe shfaqjeve. Shpesh ndodh që episodi i fundit ... Read More

Dhjetë shtetet më të vegjël në botë (Foto)

22/06/2018

Me mbi 194 shtete në botë, është e lehtë të mendosh se fjala “shtet” barazohet me një zonë masive toke, me një numër të madh ... Read More