Tag: meny

Dieta për shtypjen e lartë të gjakut, sheqerin dhe shëndet të veshkave

16/09/2019

 Ndiqni këtë meny dhe rezultatet me siguri nuk do të mungojnëPo ju prezantojmë dietën me oriz, krijues i së cilës është doktor Walter Kempner, ndërkaq ... Read More

Dieta e doktorit me famë për shtypjen e lartë të gjakut, sheqerin dhe shëndet të veshkave: Është e sigurt që heq 7 deri në 10 kg për tri javë!

14/09/2019

Ndiqni këtë meny dhe rezultatet me siguri nuk do të mungojnëPo ju prezantojmë dietën me oriz, krijues i së cilës është doktor Walter Kempner, ndërkaq ... Read More

Nutricionistët tregojnë sa vezë do të duhej ngrënë në javë 

12/04/2019

Të pjekura, të ziera, të fërgura…, vezët shpesh i kemi në meny për kafjall. Nuk flitet mirë për to, sepse konsiderohen bomba kolesterine Nutricionistët gjermanë ... Read More

Nutricionistët e shquar tregojnë sa vezë do të duhej ngrënë në javë dhe disa këshilla kryesore për përgatitje

09/04/2019

Të pjekura, të ziera, të fërgura…, vezët shpesh i kemi në meny për kafjall. Nuk flitet mirë për to, sepse konsiderohen bomba kolesterine Nutricionistët gjermanë ... Read More