Tag: mënyrës

E bëjmë të gjithë! Ky është veprimi që vret më shumë se kanceri

07/09/2019

Më shumë se kanceri dhe sëmundjet kardiovaskulare, njerëzit rrezikojnë vdekjen prej mënyrës së keqe të ngrënies. Është kjo ajo që thotë një studim i “Global ... Read More

Zgjohesh e trembur në mëngjes? Trupi yt po vuan nga ky shqetësim

10/05/2019

Stresi dhe pagjumësia janë të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën. Sipas mënyrës së si flini, ka dy lloje njerëzish: Gjumashët dhe ata që zgjohen shumë herët ... Read More

Pirja e ujit ulë rrezikun e prekjes nga dementia

13/04/2019

Rreziku i prekjes nga dementia mund të zvogëlohet me një ndryshim të dietës dhe mënyrës së jetesës. Për të ulur rrezikun e prekjes harresa dhe ... Read More

Veseli: Dhuna ndaj fëmijëve dhe grave nuk duhet toleruar asnjëherë

25/03/2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se nëpërmjet mënyrës se si i trajtojmë sot fëmijët, shpërfaqet edhe vizioni ynë për ... Read More

Me dietë mposhtni kandidën

24/03/2019

Ndryshimi i mënyrës së ushqimit, dieta e rreptë dhe kombinimi me terapi të tjera mund të zgjidhë problemin me numrin e shtuar të kandidës në ... Read More

Qeveria mban sot mbledhjen e 80-të

17/07/2018

17 July 2018 / 9:18 Informata për aktivitetet për ridefinim të mënyrës dhe përcaktimit të kritereve për bllok dotacionet dhe ato me dedikim për komunat ... Read More

MASH promovon strategjinë e re për arsim

21/05/2018

21 May 2018 / 16:19 Thjeshtëzimi i mënyrës së punës së shkollave, organizimi i orëve mësimore, krijimi i një Qendre për nxënës të talentuar si ... Read More