Tag: mëparshme

Nokia lanson telefonin e saj më të ri më 5 dhjetor

25/11/2019

Nokia mund të mos jetë në lavdinë e saj të mëparshme, por kompania ka akoma kartat e saja fituese. Sipas një postimi në faqen zyrtare ... Read More

Pse konsumimi i jogurtit bën magji për meshkujt?

30/07/2019

Sipas studimeve të mëparshme, jogurti mund ta zvogëlojë dukshëm rrezikun e kancerit kolateral te meshkujt. Ky lloj kanceri është një nga tipat më të përhapur ... Read More

A po i bëjnë analgjetikët njerëzit më të pandjeshëm?

15/04/2019

Duke ndjekur studimet e mëparshme, hulumtuesit edhe një herë kanë hulumtuar mbi çështjen se a po ndikon acetaminofeni në psiqikën tonë. Këtë herë, fokusi më ... Read More

Nintendo mund të lansoj dy modele të reja Switch këtë vit

25/03/2019

Sipas spekuliemeve të mëparshme, Nintendo në fakt mund të planifikojë lansimin e një Nintendo Switch të ri, më vonë këtë vit. Tani sipas një raporti ... Read More

Brigitte Nielsen flet rreth amësisë në moshën 54-vjeçare

19/03/2019

Frida ishte fëmija i pestë dhe vajza e parë. Ka katër djem nga marrëdhëniet e mëparshme, të cilët thonë se janë të lumtur për motrën. ... Read More

Samsung: Telefoni i palosshëm mund të lansohet së bashku me linjën Galaxy S10

14/02/2019

Ndryshe nga vitet e mëparshme, kur gjithçka kishte qenë thashetheme për fillimin e menjëhershëm të telefonit të parë të palosshëm Samsung, 2019 më në fund ... Read More

“Alfat” po kujdesen për sigurinë e deputetëve në Gjykatë

22/10/2018

22 Tetor 2018 / 11:14 Ndryshe nga seancat e mëparshme, kur prania e policisë në sallën e gjyqit ishte minimale, sot pas votimit të deputetëve ... Read More