Tag: mesatarisht

A e dini se kjo pjesë e trupit të njeriut nuk ka nevojë për asnjë pikë gjak

17/10/2019

Trupi i njeriut përmban mesatarisht 5 deri në 6 litra gjak, i cili me ndihmën e zemrës dhe enëve të gjakut mirëmban funksionin e organeve ... Read More

Pesë gabimet më të shpeshta që i bëni gjatë depilimit

25/09/2019

Mesatarisht gjatë gjithë jetës sonë ne shpenzojmë rreth 10.000$ vetëm për depilim. Pas kësaj shifre është e dhimbshme të mos marrim atë që duam, për ... Read More

Orari 10-orësh i punës e rritë rrezikun e sulmit në tru për 30 për qind

27/06/2019

Njerëzit që punojnë 10 orë në ditë mesatarisht një herë në javë kanë një rritje të rrezikut të sulmit në tru për 30 për qind, ... Read More

Shqipëri, gjatë prillit 2018 u mbyllën mesatarisht 33 biznese në ditë

03/05/2019

Mesatarisht gjatë muajit prill, 33 biznese kanë bërë kërkesë çdo ditë për të pezulluar aktivitetin e tyre. Sipas të dhënave që Drejtoria e Përgjithshme e ... Read More

Shqipëria me kosto 10 herë më të ulët të punës nga mesatarja e BE-së

12/04/2019

Një kompanie në Shqipëri, një orë pune i kushton mesatarisht 2.5 euro, sipas INSTAT. Krahasuar me mesataren e Bashkimit Europian, kostoja e punës në Shqipëri ... Read More

Moti sot me vranësira dhe mjegull

19/01/2019

Moti sot parashikohet të jetë  të jetë mesatarisht me vranësira dhe i shoqëruar mjegull të dendur mbi lugina. Në pjesët perëndimore të vendit mund të ... Read More

Poposki: Qeveria të vendosë tatimin progresiv

24/10/2018

24 Tetor 2018 / 15:57 Maqedonia mesatarisht brenda vitit humb nga rreth 40 milionë euro me politikën e barabartë tatimore, vlerëson ish ministri i Financave ... Read More