Tag: metaanalize

Gjumi dhe ushtrimet fizike – të fuqishme sa çdo ‘ilaç i mençurisë’

08/11/2018

Nuk keni nevojë të përdorni pilule për ta forcuar trurin. Sipas një meta-analize të vitit 2015 nga hulumtuesit e Oksfordit, format jofarmaceutike të rritjes së ... Read More