Tag: metoda

Këto tri pije do t’ju shpëtojnë nga dhimbja e kokës

21/12/2019

Ju dhemb koka? Ju nuk keni pse të pini pilulën!Mendoni për metoda plotësisht natyrale që nuk do t’ju dëmtojnë dhe do t’ju ndihmojnë të hiqni ... Read More

Sjelljet që e rrisin rrezikun e kancerit

17/12/2019

Rreziku I kancerit mund të jetë I frikshëm, mirpo fatmirësisht ekzistojnë disa metoda, me anë të së cilave ne mund ta kontrollojmë apo ta zvogëlojmë ... Read More

Pijet që ju shpëtojnë nga dhimbja e kokës

09/12/2019

Ju dhemb koka? Ju nuk keni pse të pini pilulën!Mendoni për metoda plotësisht natyrale që nuk do t’ju dëmtojnë dhe do t’ju ndihmojnë të hiqni ... Read More

Metoda më e re, shpresë për njerëzit e paralizuar

08/07/2019

Metoda më e re me anë të operacionit, që përfshinë zëvendësimin e nervave, ka arritur t’ja kthejë 13 pacientëve aftësinë për lëvizje të krahëve, shkruan ... Read More

Pilulat kontraceptive, përdorimet, rreziqet dhe kundërveprimet

29/06/2019

Mund të konsiderohet si metoda më e mirë për të shmangur shtatzëninë e padëshiruar. Pilula është kontraceptivi më i përdorur në botë. Por nga ana ... Read More

Nëse jeni duke përjetuar ankth, këto janë disa aktivitete që do t’iu ndihmojnë

28/06/2019

Përderisa ekzistojnë shumë metoda për të menagjuar ankthin, një ndër to është edhe zgjedhja e disa aktiviteteve, që ju i shijoni dhe të cilat do ... Read More

Koha e plazhit erdhi! Këto janë metodat për humbje të shpejtë të peshës

12/06/2019

Ekzistojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat njerëzit kanë arritur të humbin peshë. Mirëpo shumica prej tyre duan kohë.Sipas ekspertëve, përpara se të jetë ... Read More

Suplementet më të mira për ta forcuar trurin

23/05/2019

Plakja është pjesë e pashmangshme e jetës, ndërkaq suplemente dhe metoda të caktuara mund t’ju ndihmojnë ta ngadalësoni dobësimin e aftësive kognitive dhe t’ju ndihmojnë ... Read More

Problemet me tretjen janë më të vështirat, përdorni këto receta popullore

17/05/2019

Këto metoda ju ndihmojnë shumë me tretjen. Askush nuk i pëlqen të flasë për çështje personale sidomos për atë të kapsllëkut, por të gjithë kemi ... Read More

Kirurgjia Torakale fillon aplikimin e metodave bashkëkohore për operim

08/05/2019

Në Kirurgjinë Torakale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është aplikuar metoda më e re kirurgjike,video-kirurgjike, “Vats Uniportal”. “Operacioni është kryer me sukses të plotë ... Read More

Si të shpëtoni nga duhani

31/03/2019

Jeni duhanpirës? Dëshironi ta lini duhanin, por nuk dini si? Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin. Më poshtë ndjekeni shembujt ... Read More

Kërkimi i shkaktarit të sëmundjes

14/03/2019

Kiropraktika, për shkak të rezultateve të saj, çdo ditë gjithnjë e më shumë po bëhet metoda më e popullarizuar e shërimit, në rend të parë ... Read More