Tag: metodën

Mos e mbushni më telefonin nga kompjuteri. Ja arsyeja pse nuk duhet ta bëni

14/07/2019

Karikimi i telefonit me metodën tradicionale është këshilla më e mirë, sepse përdorimi i laptopit edhe si bateri telefoni mund të sjellë një kosto më ... Read More

Idetë më të mira për Shën Valentin

14/02/2019

Në ditën e Shën Valentinit femrat kërkojnë romancë dhe vetëm romancë. Harrojeni metodën e të pyeturit se çka dëshiron ajo. “Femrat kanë përshtypjen se nëse ... Read More