Tag: midis

Veshët janë harta e fshehtë e trupit! Ja çfarë zbulojnë për ju…

26/12/2019

Ekziston një marrëdhënie neurologjike midis pikave specifike në trupin tonë dhe organet tona të brendshme.Vëzhgimi i veshëve mund të na ndihmojë të mësojmë rreth gjendjeve ... Read More

Memoria e dobët ka të bëjë me humbjen e dëgjimit

19/11/2019

Dëshmi të rëndësishme në vitet e fundit sugjerojnë një lidhje të qartë midis humbjes së dëgjimit dhe rënies së aftësive njohëse. Por tani studiuesit kanë ... Read More

Fitoi 10 milionë dollarë në lotari, vdes në mënyrë misterioze

25/09/2019

Michael Gebru, 41 vjeç, bëri udhëtime të shpeshta midis Torontos dhe Afrikës Lindore me shpresën se do të përdorte pasurinë e tij, për të bërë ... Read More

3 rregulla të arta për një jetë më të mirë seksuale

18/08/2019

Flisni më shumëNjë komunikim i hapur midis partnerëve është mënyra më e mirë për të i zgjidhur problemet por edhe nëse keni turp ose diçka ... Read More

Arsyeja se pse duhet të hani gjalpë në vend të margarinës

03/08/2019

Tasty butter on wooden cutting board Mësoni dallimin midis gjalpit dhe margarinës dhe zbulojeni se pse duhet gjithmonë të zgjedhni gjalpë. Kur jeni në raftet ... Read More

Greqia paguan 450 pound për familje nëse shkoni të jetoni në këtë ishull

03/07/2019

Antikythera, që ndodhet midis Kretës dhe Kythirave, madje po hedh një pjesë të tokës në marrëveshje, kështu që të ardhurit mund të ndërtojnë shtëpinë e ... Read More

Njerëzit me kolesterol të lartë, në rrezik më të madh nga Alzheimer

28/05/2019

Një lidhje midis formës më të zakonshme të shfaqjes së vonë të Alzheimerit dhe kolesterolit të lartë ‘të keq’ është krijuar nga studime të shumta, ... Read More

Pse Hëna ka dy fytyra?

21/05/2019

Një përplasje e lashtë midis Hënës dhe një planeti xhuxh ka lënë gjysmën e anës së jashtme të sipërfaqes së saj me shumë kratere, thonë ... Read More

Fuqizohet bashkëpunimi Kosovë – Turqi në shëndetësi

01/05/2019

Në mbështetje të bashkëpunimit midis dy shteteve në shëndetësi do të jetë zëvendësministrja Emine Alp MEŞE, ajo që do të udhëheq një ekip prej rreth ... Read More

Hapet gropë e madhe në rrugën “Ardian Krasniqi” në Prishtinë (Foto/Video)

22/04/2019

Një gropë është hapur midis asfaltit në rrugën “Adrian Krasniqi” në Prishtinë, konkretisht afër ambasadës së Zvicrës që gjendet në Lagjen e Muhaxherëve. Edhe pse ... Read More

Deskoska: Mbeten dallimet kryesore për ligjin për prokurori publike

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T13:16:30+02:00 Mbeten dallimet kryesore midis pushtetit dhe opozitës për ligjin për Prokurorinë Publike me të cilin duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i PSP-së, ... Read More

Boshnjakovski: Vazhdojnë bisedimet për Prokurorinë Publike

17/04/2019

Alsat 2019-04-17T14:01:48+02:00 Vazhdojnë bisedimet midis pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike, me të cilin duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i Prokurorisë Speciale ... Read More