Tag: miku

Kjo foto përmbledh të gjitha rreziqet e të fjeturit në anën e djathtë dhe përfitimet e anës së majtë

19/11/2019

Sa herë e keni kapur veten duke i thënë një miku ose një mikeshe “Kalo nga kjo anë sepse nuk eci dot kështu”? Po kur ... Read More

Veseli për marrëdhëniet Kosovë-Japoni: Miqësia e vërtetë nuk njeh distanca gjeografike

15/03/2019

Në traditën e popullit tim, ekziston një shprehje e vjetër, por gjithmonë aktuale: miku i mirë njihet në ditë të vështira. Dhe ishin pikërisht ditët ... Read More

Eliot Engel në krye të Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Kongresin Amerikan, lajm i mirë për Kosovën

05/01/2019

Kongresisti amerikan Eliot Engel, miku i madh i shqiptarëve, është zgjedhur kryetar i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Kongresin Amerikan. Kjo po cilësohet lajm ... Read More

Reagime të shumta për votimin e mbrëmshëm

20/10/2018

20 Tetor 2018 / 15:32 Urime miku im Zoran Zaev! Votimi i mbrëmjes së sotme është një hap i madh përpara suksesit tonë të përbashkët. ... Read More