Tag: Minogue

Kylie Mingoue, femra që sot duket më bukur se para 30 vitesh

11/02/2019

Këngëtarja australiane, Kylie Minogue, tash është 50 vjeçare, mirëpo duket më bukur se kur ishte 20 vjeçare. Daily Mail transmeton se Femail e ka zgjedhur ... Read More

E paqëndrueshme në lidhje, Kylie Minogue brenda njëzet vjetëve kishte pesë të dashur

21/12/2018

Kylie Minogue ende po vazhdon të vuajë për të dashurin e saj të ndjerë, rokeristin Michael Hutchence. Lidhja e këngëtares dhe ish-këngëtari i grupit “INXS” ... Read More