Tag: mirat

Kura me 12 limonë dhe hirrë për tretjen dhe shëndetin e stomakut

20/05/2020

Në ditët e nxehta të verës, limonatat me fruta të freskëta janë më të mirat jo vetëm për të shuar etjen por edhe për të ... Read More

Fiq të thatë me vaj ulliri, njihuni me kurën 40 ditore

18/10/2019

Në shumë vende bregdetare të zonës së Mesdheut, njerëzit betohen për të mirat që vijnë nga një kurë e thjeshtë dhe shumë e shëndetshme. Bëhet ... Read More

Pse duhet të përdorni Aloe Vera, përfitimet që i merrni nga kjo bimë shëruese

15/09/2019

Aloe Vera tashmë veç që njihet për të mirat e saja dhe përfitimet që i merrni nga ajo. Mirëpo, ku me të vërtet duhet ta ... Read More

Ekspertët zbulojnë të mirat dhe të këqijat e masave mbrojtëse gjatë marrëdhënieve seksuale

24/08/2019

Ekspertët seksual, kanë zbuluar të mirat dhe të këqijat e metodave më të njohura të planifikim familjar. Më poshtë i gjeni anët pozitive dhe negative ... Read More

Ekspertët zbulojnë të mira dhe të këqijat e masave mbrojtëse gjatë marrëdhënieve seksuale

24/08/2019

Ekspertët seksual, kanë zbuluar të mirat dhe të këqijat e metodave më të njohura të planifikim familjar. Më poshtë i gjeni anët pozitive dhe negative ... Read More

Çfarë ndodh nëse konsumojmë limon gjatë gjidhënies?

21/08/2019

Me siguri asgjë e keqe nuk ndodh! Ndërkohë të mirat që ju vijnë janë si më poshtë. Limoni në gjidhënie, të gjitha përfitimet që nëna ... Read More

Përfitimet që i ndodhin trupit nëse nuk hani mish

30/05/2019

Debatet për të mirat dhe të këqijat e të qenit vegjetarian duket se do të jenë të përjetshme. Megjithatë, ekspertët shëndetësorë kësaj radhe janë përqendruar ... Read More

Aloe vera në shërbim të bukurisë: Për lëkurë, flokë dhe buzëqeshje të bukur

28/04/2019

Aloe vera është përbërës ideal në produktet e kujdesit Janë të njohura të mirat e saj në mjekësi dhe kozmetikë, ndërkaq për shërimin e lëkurës ... Read More