Tag: miratuan

Zvicra me Ligj kundër homofobisë

10/02/2020

Sipas parashikimeve të Institutit GFS në Bernë, zviceranët miratuan një ligj që ndalon diskriminimin bazuar në orientimin seksual me 62 për qind. Ligji i ri ... Read More

Votohen draft-amendamentet, fillon debati publik

03/12/2018

3 Dhjetor 2018 / 17:54 U miratuan me shumicë votash dy draft-amendamentet e mbetura për ndryshimet Kushtetuese. Draft-amendamenti i cili parashikon mos-cënimin e kufijëve të ... Read More

Kuvendi miratoi amendamentin që parasheh futjen e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulë

02/12/2018

2 Dhjetor 2018 / 19:56 Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot miratuan me 65 vota “për” dhe 18 kundër amendamenti që parashikon futjen e marrëveshjes ... Read More