Tag: mirëmbajtjen

Uji i orizit, zgjidhja për flokët e dëmtuara

28/08/2019

Uji i orizit është një nga sekretet më të vjetra aziatike, për mirëmbajtjen e flokëve. Sipas ekspertëve të bukurisë uji, që përdoret për përgatitjen e ... Read More

Këto janë ushqimet më të mira dhe më të këqija për mëlçinë tuaj

05/08/2019

Ushqimet që ne i konsumojnë çdo ditë kanë shumë rëndësi për mirëmbajtjen dhe shëndetin e organeve. Edhe për mëlçinë, një nga oganet më të rëndësishme ... Read More

Bulliqi: Faktografia tregon se kufiri me Malin e Zi ka lëvizur në dëm të Kosovës, Qeveria do t’i hapë rrugë korrigjimit të tij (Video)

21/03/2019

Komisioni Shtetëror për Mirëmbajtjen e Kufirit thotë se vija kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi, ka lëvizur në dëm të vendit tonë, në bazë ... Read More

Problemet me mbeturinat, komunat kërkojnë masa urgjente

20/03/2019

20 Mars 2019 / 14:59 Nga 30 komunat e monitoruara vjet për mirëmbajtjen e ambientit, katër u zgjodhën si më të mirat për respektimin e ... Read More

Qelizat kanceroze mund të vdesin kur i hani këto pesë ushqime

15/01/2019

Ju e dini sa i rëndësishëm është ushqimi për mirëmbajtjen e shëndetit. Vitaminat dhe mineralet që gjenden në ushqime janë kruciale për funksionimin e duhur ... Read More

Largohet bora e grumbulluar në trotuaret e Pdujevës (Foto)

13/01/2019

Kompania e kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë dimrit në Komunën e Podujevës, sot ka filluar me largimin e borës së grumbulluar në trotuaret e ... Read More