Tag: mirëpo

Kafja me kërpudha është pije më e re çudibërëse

13/05/2019

Qe se si bëhet dhe përse është më e mirë se kafja e zakonshme Mbase tingëllon si kombinim i çuditshëm, mirëpo gjithsesi ia vlen ta ... Read More

Whatsapp nuk do të funksionojë më në këta celularë

09/05/2019

Whatsapp është një nga aplikacionet e mesazheve më të përdorur në botë. Mirëpo kompania ka njoftuar se ky aplikacion nuk do të funksionojë në disa ... Read More

Tayna s’e pranon kërkimfaljen e Melindës?

26/04/2019

Melinda dje i ka kërkuar falje Taynës për 'dissin' e fundit kundrejt saj mirëpo njësoj nuk ka vepruar edhe kjo e fundit. Melinda i ka ... Read More

Çfarë do të thotë nëse keni nevojë vazhdimisht t’i numëroni gjërat rreth vetes – dhe kur kjo mund të bëhet e rrezikshme

26/04/2019

Shumica e njerëzve lidhen për numra të caktuar, mirëpo nuk kanë të gjithë problem shëndetësor Njerëzit të cilët i numërojnë gjërat rreth vetes gjatë gjithë ... Read More

Përzierja e cila bënë mrekulli: Këta artikuj natyralë forcojnë eshtrat tuaja dhe zvogëlojnë dhembjen!

24/04/2019

Janë të thjeshtë për përgatitje dhe aplikim, mirëpo kanë efekte të shkëlqyeshme Preparati është plotësisht natyral, nuk mund të dëmtojë organizmin tuaj, por posaçërisht ndikon ... Read More

Bërnabiq: Demarkacioni me Kosovën nuk ka qenë në agjendë, por ishte si një alternativë

23/04/2019

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq tha se përcaktimi i kufirit me Kosovën nuk ka qenë asnjëherë në agjendë, mirëpo ka ekzistuar si njëra ndër alternativat ... Read More

Nëse nuk besoni, provojeni vetë: Shikoni çfarë ndodh kur përzihen Coca-Cola dhe qumështi! (Video)

14/04/2019

Nuk e dimë se kush është kujtuar ta bëjë këtë përzierje, mirëpo eksperimenti i tij gjithsesi na rikujton edhe njëherë që me Coca-Colan nuk është ... Read More

Problemet, që shkaktohen si pasojë e konsumimit të tepërt të ujit

13/04/2019

Çdo qelizë në trup ka nevojë për ujë, mirëpo nganjëherë është e mundur që këto qeliza të përmbajnë shumë apo mund të kenë mungesë të ... Read More

Kjo vitaminë mund t’ju ndihmojë të mbani në mend gjithë ato që keni ëndërruar

11/04/2019

Secili dëshiron të ëndërrojë ëndrra të bukura, mirëpo çdokush nuk e mban në mend atë që ka ëndërruar Shkencëtarët theksojnë që një vitaminë e caktuar ... Read More

Vitamina D në sasi të lartë ia dëmtoi veshkat 54 vjeçarit

11/04/2019

Ai këtë dozë të vitaminave e mori çdo ditë për dy vite, mirëpo, për një javë iu përkeqësua shëndeti, shkruan Daily Mail. Testet mjekësore treguan ... Read More

Nëse ju ndodh kështu me sytë, atëherë keni problem me shtypjen e lartë

08/04/2019

Hipertensioni është sëmundje nga e cila vuajnë gjithnjë e më shumë njerëz, mirëpo shumica e tyre as që dinë që e kanë këtë sëmundje Kur ... Read More

Nëse vëreni këtë në gishta, urgjentisht shkoni te mjeku: Kjo është një ndër simptomat e para të kancerit të mushkërive!

05/04/2019

Nëse ke këtë ndryshim keni lindur, tregon të meta të zemrës, mirëpo nëse përnjëherë shfaqet, është e domosdoshme që pacienti urgjentisht të paraqitet te mjeku ... Read More